Hoşgeldiniz.

Antep mutfağının popüler bakliyatlarından biri olan maş fasulyesi piyazı Malzemeler 1 kase haşlanmış maş fasulyesi 3 adet taze soğan 1 demet maydanoz 2 adet kırmızıbiber

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Antep mutfağının popüler bakliyatlarından biri olan maş fasulyesi piyazı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Antep mutfağının popüler bakliyatlarından biri olan maş fasulyesi piyazı

    Malzemeler
    1 kase haşlanmış maş fasulyesi
    3 adet taze soğan
    1 demet maydanoz
    2 adet kırmızıbiber
    1 çay kaşığı kimyon, toz sumak, tuz
    1 tatlı kaşığı zeytinyağı
    1 tatlı kaşığı nar ekşisi
    Yapılışı

    1 kase haşlanmış maşın üzerine, ince doğranmış 3 adet taze soğanı,1 demet maydanozu, 2 adet ince doğranmış kırmızı biberi ekleyin.1 çay kaşığı kimyon, toz sumak
    1 tatlı kaşığı nar ekşisi, zeytinyağı ve tuz ekleyip biraz ezerek karıştırın. Kaseye doldurup, ters çevirerek servis tabağına alın.


    Paylaş Facebook Twitter Google



  2. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.