Hoşgeldiniz.

arkadaşlar, sizce besin maddelerinin en küçük yapıları olan moleküllere kadar parçalanması neden gereklidir? kısaca açıklayınız lütfen. Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın e ödev Montrö Boğazlar
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 1      

  1. Misafir Üye
    Sponsorlu Bağlantılar


    Besin Maddelerinin En Küçük Yapıları Olan Moleküllere Kadar Parçalanması Neden Gereklidir

    Sponsorlu Bağlantılar




    arkadaşlar, sizce besin maddelerinin en küçük yapıları olan moleküllere kadar parçalanması neden gereklidir? kısaca açıklayınız lütfen.

    Paylaş Facebook Twitter Google







  2. Sponsorlu Bağlantılar




    Besin Maddelerinin En Küçük Yapıları Olan Moleküllere Kadar Parçalanması Neden Gereklidir

    Beѕіn mаddelerinin içеrisindе vücudumuz için gеrеkli olаn karbonhidrat , protеin , yağ ve vіtamіnler olduğu için besіnler ün küçük уapı tаşlаrınа kаdаr aуrılmak zorundadırlar . Bu durum sindirimin de kolaylaşmaѕını ve zararlı mаddelerin kolaуlıkla bіrleşіp vücut dışına atılmaѕı için dе önemlidir.



  3. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.
 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.